Când începe US Open și când va avea loc tragerea la sorți?

us open

Numărătoarea inversă s-a pornit pentru US Open 2022. Grand Slam-ul de final al sezonului este la doar câteva săptămâni, turneul fiind programat să înceapă pe 29 august.

Mulți jucători de top se luptă pentru unul dintre cele mai râvnite titluri din sport. Daniil Medvedev este campionul ce-și va apăra titlul la masculin. I-a refuzat lui Novak Djokovic posibilitatea de a finaliza un Grand Slam, învingându-l în finala de anul trecut. Sârbul, pe de altă parte, ar putea să nu poată concura în acest an din cauza mandatului de vaccinare în vigoare. Dar există destul timp pentru ca asta să se schimbe.

Rafael Nadal este în căutarea unei a 23-a coroane majore, încercând să-și extindă avantajul în rândul bărbaților, în timp ce egalează numărul de Grand Slam-uri al Serenei Williams. Toate privirile vor fi și asupra americancei, mai mult decât de obicei. Ea și-a anunțat recent retragerea, US Open fiind cel mai probabil turneul final al carierei ei.

Când va începe US Open?

Etapele de calificare vor avea loc în perioada 23-26 august. Turneul va începe oficial pe 29 august și se va încheia pe 11 septembrie.

Când are loc tragerea la sorți pentru US Open 2022?

Tragerea la sorți va avea loc joi, 25 august. Ora exactă nu a fost încă dezvăluită.

Care este programul pentru US Open 2022?

US Open, ca și celelalte trei turnee de Grand Slam, are șapte runde care se desfășoară pe o perioadă de două săptămâni. Turneul va începe luni, 29 august, primele patru runde se desfășoară până lunea viitoare, 5 septembrie.

Citeste si:  Contador si-a anuntat retragerea din caravana ciclista

Sferturile de finală vor avea loc în perioada 6-7 septembrie. Semifinala feminină este programată pentru joi, 8 septembrie, semifinala masculină fiind stabilită pentru ziua următoare.

Meciul de finală feminină va avea loc sâmbătă, 10 septembrie. Runda pentru titlul masculin va avea loc duminică, 11 septembrie. Ambele finale sunt programate să înceapă la ora locală 16:00.