Campioana Jiangsu FC ar putea dispărea fără un cumpărător

jiangsu

Campionii Chinei en-titre, Jiangsu FC, riscă să dispară din cauza lipsei cumpărătorilor după retragerea grupului Suning, a anunțat clubul din Nanjing.

Campioni ai Chinei 2020, în noiembrie anul trecut, Jiangsu FC este amenințat cu dispariția din motive financiare: principalul său sprijin, grupul Suning, gigantul chinez al distribuției, de asemenea acționar principal al Inter Milano, a anunțat mai devreme retragerea sa pentru a se reorienta în afaceri.

Fără cumpărător, clubul ar fi obligat să-și oprească activitățile, au anunțat cei de la Jiangsu FC, duminică, într-o postare pe contul său oficial al rețelei WeChat.

Citeste si:  Roberto Bautista Agut se califica in turul secund la Roland Garros

Mai multe alte cluburi chineze se află în dificultate, campionatul din 2021 se așteaptă să se reia cu 16 echipe, în peste o lună pe 3 aprilie.

Suning și-a reafirmat, într-o declarație, săptămâna aceasta angajamentul față de Inter, dar, în același timp, a recunoscut că grupul caută noi investitori. „Suning a angajat consultanți pentru a găsi parteneri strategici, sub forma unei injecții de capital, dar nu numai. Discuțiile cu potențiali parteneri sunt constante ”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*