Campioana Jiangsu FC ar putea dispărea fără un cumpărător

Campioana Jiangsu FC ar putea dispărea fără un cumpărător

Campionii Chinei en-titre, Jiangsu FC, riscă să dispară din cauza lipsei cumpărătorilor după retragerea grupului Suning, a anunțat clubul din Nanjing.

Campioni ai Chinei 2020, în noiembrie anul trecut, Jiangsu FC este amenințat cu dispariția din motive financiare: principalul său sprijin, grupul Suning, gigantul chinez al distribuției, de asemenea acționar principal al Inter Milano, a anunțat mai devreme retragerea sa pentru a se reorienta în afaceri.

Fără cumpărător, clubul ar fi obligat să-și oprească activitățile, au anunțat cei de la Jiangsu FC, duminică, într-o postare pe contul său oficial al rețelei WeChat.

Citeste si:  Michael Keane il inlocuieste pe Dele Alli

Mai multe alte cluburi chineze se află în dificultate, campionatul din 2021 se așteaptă să se reia cu 16 echipe, în peste o lună pe 3 aprilie.

Suning și-a reafirmat, într-o declarație, săptămâna aceasta angajamentul față de Inter, dar, în același timp, a recunoscut că grupul caută noi investitori. „Suning a angajat consultanți pentru a găsi parteneri strategici, sub forma unei injecții de capital, dar nu numai. Discuțiile cu potențiali parteneri sunt constante ”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sari la bara de unelte