Calitățile de care are nevoie orice potențial parior de succes

Ce face diferența între pariorii pierzători și cei câștigători? Aceasta este întrebare la care multă lume din fenomen nu știe să răspundă în mod corect. Foarte mulți pariori blamează lipsa de bani, spunând că nu pot avea succes la pariuri pentru că nu dispun de suficienți bani. De câte ori nu am auzit pariori spunând ceva de genul: „Îți trebuie cel puțin 10.000 de Euro ca să poți să faci bani din pariuri, altfel nu ai cum oricât de bine alegi tu ponturile”.

Această gândire este însă una greșită, întrucât banii efectiv nu contează atât de mult. Ba mai mult decât atât, cu cât joci sume mai mari, cu atât începi să ai mai multe bătăi de cap.

Să o luăm pas cu pas. Da, este adevărat că dacă dispui de un buget consistent îți poți permite să te abonezi la cele mai tari resurse dedicate pariorilor de pe piață și poți să-ți dezvolți propriile programe care să te asiste în rutina de zi cu zi sau chiar să-ți angajezi niște oameni care să te ajute. Dar asta nu înseamnă că dacă mizezi 5 lei pe bilet sau 500 de lei pe bilet performanțele tale vor fi diferite, nicidecum.

Gândește-te și la problema limitărilor: promoțiile agențiilor de pariuri online sunt concepute pentru a atrage noi utilizatori, însă nu câștigători, ci pierzători. Odată ce vei începe să faci profit, operatorul va începe să te limiteze până când nu vei mai putea paria decât sume modice pe sporturile pe care ești specializat. Apoi, dacă te gândești să joci pe Betting Exchange, ia în calcul faptul că nu vei găsi toate sporturile și competițiile pe care le cauți și nici toate tipurile de pariu pe care le au casele de pariuri sportive online în cotă fixă.

Una peste alta, putem concluziona spunând că banii sunt bineveniți și te pot ajuta să-ți faci viața mai ușoară, însă calitatea predicțiilor tale va depinde tot de tine și de cât de mult îți dai silința.

Calitățile de care are nevoie un parior de succes

Chiar dacă ești înnebunit după sport și mănânci fotbal, tenis, baschet, volei sau handbal pe pâine, asta nu înseamnă că vei fi un parior iscusit. Nici dacă urmărești o anumită competiție de 20 de ani nu înseamnă că vei avea șanse mari de a reuși la pariuri sportive dacă nu ai aceste calități:

Citeste si:  Tour de France: Coastă ruptă pentru Jakob Fuglsang (Israel - Premier Tech)
  • Disciplina – Am început cu disciplina pentru că este probabil cea mai mare calitate a unui parior de top. Fără autocontrol, stăpânire de sine și luciditate în momentele cheie, un parior nu va putea să-și păstreze calmul și obiectivitatea în momentele în care lucrurile merg foarte bine sau foarte prost. Autosuficiența sau complexul de superioritate, este la fel de periculoasă precum tentația de a juca la recuperare atunci când pariorul traversează o serie negativă.
  • Răbdare – Majoritatea pariorilor pierd din cauza lăcomiei. Da, vor să investească câțiva lei și să câștige bani de o casă peste noapte. Nu vor să muncească pentru acei bani, să se zbată, să se organizeze, să studieze și să-și dea interesul, ci doar să speră să aibă noroc și atâta tot. Totodată, acesta este motivul și pentru care mulți pariori plasează pariuri fără să aibă un motiv întemeiat pentru a face acest lucru. Ei bine, răbdarea de a analizare meciurile și de a spune pas anumitor pronosticuri și zile de pariere face de multe ori diferența între faliment și profit la pariuri sportive.
  • Perseverență – Degeaba stai bine cu teoria, dispui de fondurile necesare și ți-ai organizat totul ca la carte, dacă te lași păgubaș pe parcurs și nu investești suficient timp și interes pentru a-ți îmbunătăți performanțele în mod constant. În pariuri sportive, totul este dinamic. Lucrurile se schimbă din secundă în secundă, iar ceea ce a funcționat ieri, poate să nu mai funcționeze azi. Ca să ai șansa de a deveni un parior iscusit, trebuie să fii dispus să muncești mult și să faci munca de jos, nu să stai doar câteva minute pe zi cu ochii în pariuri și să aștepți să te îmbogățești astfel, pentru că nu va funcționa.

Nu uitați că pariurile trebuie să fie o distracție. Nu considerați jocurile de noroc ca fiind o sursă sigură de câștig și nu pariați mai mult decât vă permiteți să pierdeți!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*