Burnley v Man United preview

Manchester United speră să evite cel mai prost start de sezon de la 1987 prin vizita pe care o are la Burnley, pe Turf Moor.

Jose Mourinho a plecat de la conferința de presă după înfrângerea cu Tottenham nervos iar înaintea meciului cu Burnley le-a comunicat jurnaliștilor că rămâne unul dintre cei mai mari manageri din lume.
Burnley a început cu stângul noul sezon, după un 0-0 acasă cu Southampton a urmat înfrângerile cu Watford și Fulham.
Eric Bailly ar putea reveni pe teren la fel ca si Phil Jones, ambii accidentați în meciul de luni pierdut de United cu Tottenham. Sunt șanse mari de recuperare și pentru Alexis Sanchez, el fiind în recuperare avansată dar Diego Dalot și Sergio Romero rămân în infirmeria clubului.

Citeste si:  AC Milan va fi exclusă din cupele europene?
Burnley nu se va putea baza pe aportul lui Johann Berg Gudmundsson, accidentat de la meciul cu Fulham, el lipsind și în meciul de joi din Europa League contra grecilor de la Olympiakos. Pentru Europa League, Dyche a scos șapte titulari pentru a-i menaja iar acum vor fi reintroduși în teren.
La capitolul statistici să amintim că Burnley are o singură victorie în ultimele 17 meciuri directe cu Man United, victoria venind prin 2009. Manchester United nu a primit gol în nouă meciuri din ultimele zece deplasări pe Turf Moor.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*