Bundesliga: Întreaga echipă a lui Dynamo Dresden este la izolare

Dinamo Dresda, care joacă în Bundesliga 2, și-a pus întreaga echipă și echipa de antrenori într-o izolare de două săptămâni, după ce doi jucători au fost testați pozitiv pentru coronavirus.

Bundesliga și Bundesliga 2 urmează să reînceapă sâmbătă, 16 mai.

Aceasta va fi prima ligă europeană care va reporni în urma închiderii datorită coronavirusului.

„Cert este că nu putem să ne antrenăm și nici să participăm la un joc în următoarele 14 zile”, se scrie într-un comunicat al clubului Dynamo.

Joi, Asociația Germană de Fotbal (DFB) a declarat că sezonul se va relua în conformitate cu protocoalele stricte de sănătate care interzic fanii de pe stadion și necesită jucătorii să facă teste Covid-19.

Citeste si:  Matici a semnat cu Manchester United

Aproximativ 300 de persoane, inclusiv jucători, personal și oficiali, se vor afla pe stadioane sau în jurul lor în timpul zilelor de meci.

Sâmbătă, Dresda, care se află în partea de jos a Bundesliga 2, a anunțat că nu vor putea îndeplini programele inițiale.

„În ultimele săptămâni, am depus eforturi enorme în ceea ce privește personalul și logistica pentru a pune în aplicare cu strictețe toate măsurile medicale și igienice prescrise”, a declarat Ralf Minge, managerul sportiv al Dynamo.

„Suntem în contact cu autoritatea sanitară responsabilă și DFL (Liga de fotbal germană) pentru a coordona toate etapele ulterioare.”

Dresda urma să reia sezonul la 17 mai la Hanovra 96.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*