Boston își recâștigă controlul dominând jocul 3 al finalei NBA

Celtics au dominat cea mai mare parte a jocului 3 de acasă (116-100), în ciuda revenirii al celor de la Golden State în al treilea sfert, grație duo-ului Stephen Curry-Klay Thompson. Boston conduce cu 2-1, înainte de meciul 4, din nou la Boston, de vineri.

În timp ce s-au încălzit cu o oră și jumătate înainte de Game 3 din Finala NBA, primul la Boston, jucătorii de la Golden State Warriors au simțit ceva ciudat. După verificare, sentimentele lor s-au dovedit a fi corecte: coșul la care trăgeau era prea sus!

Înșelătorie de modă veche a Celtics-ului sau mai multă coincidență, s-a dovedit că, coșul a fost într-adevăr prea sus pentru californieni. Coborârea cercului la dimensiunea regulamentară nu i-a ajutat prea mult deoarece atunci au avut cea mai mare dificultate în abordarea lui.

Citeste si:  Halep si Sharapova se retrag de la WTA Brisbane!

Huiduit cu sloganul „Draymond e nasol!” (de temut), Draymond Green, al cărui spirit de luptă fusese motorul Războinicilor de duminică, a fost prima victimă a blocajului. El a recunoscut că a jucat „ca o mare…” după ce și-a văzut impactul redus la foarte puțin (2 puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive), în timp ce adversarul său direct, Al Horford, și-a recăpătat culoarea (11 puncte, 8 recuperări, 6 pase decisive).