Biletele UEFA Euro 2016 ajung în România din aprilie, prin curierul DPD

Poșta Franceză, livratorul oficial al competiției UEFA Euro 2016, alături de subsidiarele sale, companiile de curierat Chronopost și DPD, începe distribuția tuturor celor 2,5 milioane de bilete disponibile pentru campionat. Primele bilete vor fi livrate începând cu data de 2 aprilie. Acestea vor fi preluate din Franța prin serviciul Chronopost și livrate în Europa și alte 176 de țări de pe 5 continente prin companiile subsidiare La Poste. În România, suporterii își vor primi biletele prin curierii DPD. 

 În total, peste 2,5 milioane de bilete vor fi distribuite pe parcursul lunilor aprilie și mai, atât către suporteri, cât și către partenerii UEFA, companii și federații naționale.

La Poste și subsidiarele sale, recunoscute la nivel global pentru expertiza pe livrări individuale, a colaborat cu zeci de specialiști pentru implementarea unui sistem unic de expediere cât mai rapidă a tuturor biletelor în Europa și restul lumii.

Citeste si:  Michael Dowse pleacă din funcția de CEO al Asociației de Tenis din SUA

Fiecare client va primi pe e-mail o notificare cu numărul de livrare. În țările acoperite de curierii DPD, inclusiv România, clienții vor fi notificați printr-un al doilea e-mail, cu o zi înainte de livrare. Aceste măsuri vor permite fiecărui destinatar să urmărească pas cu pas ”drumul” biletului, accesând  website-ul www.laposte.fr/uefa-euro2016, serviciu de traking online dedicat La Poste/UEFA.

Website-ul este disponibil în limbile franceză, engleză și germană, și poate fi utilizat prin introducerea unui cod de acces creat de client.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*