Biletele pentru partida Olanda – Letonia, din preliminariile CM 2022, epuizate în 30 de minute

Cele 5.000 de bilete puse la dispoziţia suporterilor pentru partida Olanda – Letonia, programată pe 27 martie la Amsterdam, în preliminariile Cupei Mondiale din 2022, s-au epuizat în doar 30 de minute, a anunţat Federaţia olandeză de fotbal (KNVB), citată de L’Equipe.

„Acest lucru demonstrează că oamenii sunt nerăbdători să revină pe stadioane, după un an de restricţii”, a declarat Gijs de Jong, secretarul general al federaţiei batave, preluat de presa din ţara sa.

Fericiţii posesori ai biletelor vor fi repartizaţi în diferite zone ale stadionului Johan Cruyff Arena din capitala olandeză şi vor urma instrucţiuni stricte pentru o intrare eşalonată. Aceştia vor fi obligaţi, totodată, să se înregistreze pe o aplicaţie pentru smartphone şi să se supună unui test rapid de depistare a coronavirusului înainte de a intra pe stadion.

Citeste si:  Iga Swiatek trece pe lângă Daria Kasatkina; Caroline Garcia triumfă

Federaţia olandeză a anunţat anterior că meciul de la Amsterdam va avea rolul de test pentru studierea posibilităţii admiterii fanilor în tribune în timpul EURO 2020, iar în cazul unor rezultate pozitive ar putea fi accelerat procesul de admitere totală a suporterilor pe stadioane în etapele finale ale sezonului 2020-2021 din fotbalul profesionist, precum şi la Campionatul European din această vară.

Stadionul din Amsterdam este unul dintre cele 12 care vor găzdui meciuri cu ocazia turneului final continental, alături de Arena Naţională din Bucureşti.
AGERPRES

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*