Bianca Andreescu: „M-am simțit super motivată tot meciul, chiar și când eram jos”

bianca andreescu

Luptând cu accidentările, Bianca Andreescu se întoarce încet acolo unde  a fost. Tânăra canadiană a trecut în sferturile de finală de la Miami Open datorită unui triumf cu 3-6, 6-3, 6-2 împotriva favoritei 12, Garbine Muguruza, în două ore și 11 minute, câștigând meciul 22 din ultimele 24 la WTA 1000!

„A fost greu; Garbine a început să joace foarte bine. Nu cred că eram la nivelul la care îmi doream să fiu chiar la început, pentru că știam că va fi puternică și a fost. Dar a trebuit să mă adaptez, ceea ce am făcut în setul doi. M-am regrupat, am continuat să lupt și mi-am schimbat puțin și planul de joc. A mers. Am simțit că nu sunt consecventă în primele game-uri, în timp ce ea juca la un nivel înalt. Am simțit că merg prea mult pe mâna ei în primul set, așa că m-am regrupat și am încercat să gândesc ce fac bine și ce greșesc” a comentat Bianca Andreescu.

Citeste si:  Sorana Cîrstea eliminată în turul secund de Vika Azarenka

”Tocmai mi-am spus: Bine, reverul ei este excelent, dar voi alege mai mult pe partea aia. Asta a făcut o mare diferență. Este întotdeauna satisfăcător să obții acel set-setter, mai ales după ce ai pierdut primul set. Chiar și când sunt jos, știu că pot găsi o cale de întoarcere și să mă descurc de cele mai multe ori. Îmi dovedesc în continuare acest lucru și îmi face plăcere să pun asta. M-am simțit super motivată tot meciul, având în vedere tot ce s-a întâmplat „, a spus Bianca Andreescu

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*