Baschet: NBA – Jon Leuer, fostul jucător al echipei Milwaukee Bucks, şi-a anunţat retragerea

Baschetbalistul american Jon Leuer, pus pe liber de Milwaukee Bucks în luna iulie a anului trecut, şi-a anunţat retragerea din activitate, luni pe contul său de Instagram, la vârsta de 31 de ani, informează cotidianul L’Equipe.

Accidentat în numeroase rânduri în ultimele sezoane, Jon Leuer a decis să renunţe la cariera sportivă.

„Ador baschetul. Vreau să joc, dar ştiu că nu este cea mai bună decizie pentru sănătatea mea. În cursul ultimilor trei ani, eu m-am confruntat cu numeroase accidentări, dintre care două care m-au împiedicat să joc un sezon întreg. Mi-a luat ceva timp să înţeleg asta, dar sunt împăcat cu decizia mea de a-mi anunţa oficial retragerea”, a comentat Leuer.

Citeste si:  „Regret că am făcut vaccinul”: Chardy își suspendă sezonul după o reacție

Operat la meniscul genunchiului drept în august 2018, Leuer nu a putut juca un campionat întreg, după un sezon de 41 de meciuri cu Detroit Pistons. El revenise la Milwaukee Bucks pe 20 iunie 2019, în cadrul unui schimb cu Tony Snell, iar ulterior a fost concediat.

Selecţionat la Draft de Bucks în 2011, Leuer a mai jucat pentru francizele Cleveland Cavaliers (2012-2013), Memphis Grizzlies (2013-2015), Phoenix Suns (2015-2016) şi Detroit Pistons (2016-2019).
AGERPRES

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*