Bara şi Gorgodze au câştigat titlul în proba de de dublu a turneului de la WTA Buenos Aires

irina bara

Perechea româno-georgiană Irina Bara/Ekaterine Gorgodze a câştigat titlul în proba de dublu din cadrul turneului de tenis de la Buenos Aires (WTA 125), dotat cu premii totale de 115.000 de dolari, după ce a învins, duminică, în finală, cuplul Maria Carle (Argentina)/Despina Papamichail (Grecia), cu 5-7, 7-5, 10-4.

Principalele favorite s-au impus după o oră şi 47 de minute.

În primul set, Carle şi Papamichail au condus cu 3-1, apoi Bara şi Gorgodze au întors scorul şi au avut 5-3, dar perechea Carle/Papamichail a reuşit să câştige patru ghemuri la rând şi setul, cu 7-5.

Carle/Papamichail au avut 2-0 şi 5-3 în actul secund, dar Bara şi partenera sa au salvat trei mingi de meci la 4-5, reuşind să câştige setul cu 7-5, după o serie de patru ghemuri. În super tiebreak, Bara şi Gorgodze au luat jocul pe cont propriu la 4-4, câştigând şase puncte la rând şi meciul.

Citeste si:  Neymar s-a accidentat la coapsa dreapta

Pentru Bara şi Gorgodze este al treilea titlul consecutiv, după ce în septembrie au câştigat la Karlsruhe (WTA 125), iar săptămâna trecută Transylvania Open (WTA 250), la Cluj-Napoca, având o serie de 11 victorii.

Bara şi Gogordze au primit pentru titlul din Argentina un cec de 5.000 de dolari şi 160 de puncte WTA la dublu.
AGERPRES