Balotelli trebuie sa se opereze de miopie

Atacantul lui Manchester City se va opera de miopie. City vrea sa-l recupereze cat mai repede astfel incat sa fie disponibil deja pentru meciul cu Stoke. Mancini: „Operatia nu se mai putea amana”

Mario Balotelli va fi operat de miopie. Italianul in varsta de 22 de ani a purtat intotdeauna lentile de contact, insa din cauza unei conjunctivite a trebuit sa renunte la ele si va trebui sa fie supus unei operatii de miopie. Stirea a fost data de antrenorul echipei, Roberto Mancini, care a declarat: „Mario nu mai poate purta lentile de contact, iar operatia nu mai poate fi amanata. Jucatorul este intr-o conditie buna acum insa problema se poate prezenta din nou in orice moment”.

Balotelli a ramas pe banca in timpul victoriei echipei sale de duminica asupra celor de la Queens Park Rangers, scor 3-1. Potrivit ziarului The Sun, atacantul ar avea nevoie de 10 zile pentru a se recupera, chiar daca clubul spera sa fie disponibil deja pe 15 septembrie, cand Manchester City (favorita la titlu potrivit caselor de pariuri online de peste Maneca) va da piept cu Stoke. Antrenorul secund al echipei, David Platt, a adaugat: „Aceasta nu este o interventie complicata iar Mario se va intoarce repede pe teren. Am auzit zvonuri potrivit carora atacantul ar fi indisponibil timp de o luna. Acest lucru nu este adevarat, si nu stiu de unde vin astfel de prostii”, a declarat Platt. „Aceasta este doar o mica interventie pentru a elimina o problema cu care Balotelli are de a face deja de mult”.

Cele mai noi stiri formula 1 de la Spa le gasiti la bet365.com

 

Citeste si:  Britanica Joscelin Lowden a stabilit un nou record mondial al orei

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*