Australianul Tim Cahill a anunţat că se retrage din echipa naţională

Australianul Tim Cahill a anunţat că se retrage din echipa naţională

Atacantul Tim Cahill (38 ani) a anunţat, marţi, că se retrage din echipa naţională de fotbal a Australiei, după ce a jucat doar într-un meci la Cupa Mondială din Rusia.

Cahill a adunat 107 selecţii pentru Socceroos şi 50 de goluri, participând la patru Cupe Mondiale, însă la turneul din Rusia a evoluat doar 37 de minute, în partida cu Peru (0-2).

”Azi e ziua în care îmi agăţ oficial ghetele în cui în cariera la Socceroos (naţionala Australiei)”, a anunţat Cahill pe contul său de Twitter.

”Nu există cuvinte care să descrie ce a însemnat pentru mine să îmi reprezint ţara. Multe mulţumiri tuturor pentru susţinerea arătată în anii în care am purtat tricoul Australiei”, a mai scris ”veteranul”.

Citeste si:  George Weah este presedintele Liberiei!

Decizia lui Cahill nu surprinde, având în vedere vârsta sa şi faptul că noul selecţioner Graham Arnold are misiunea de a apăra titlul de campioană la Cupa Asiei pe Naţiuni, anul viitor, în Emiratele Arabe Unite.

Cahill nu a reuşit în ultima vreme să joace nici la nivel de club, plecând de la Melbourne City în decembrie la echipa engleză de ligă secundă Millwall, pentru care a jucat doar 10 partide.

La CM 2018, Australia a ocupat ultimul loc în grupă, cu un singur punct (remiză cu Danemarca), pierzând cu Franţa (1-2) şi Peru (0-2). (agerpres.ro)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sari la bara de unelte