Australianul Tim Cahill a anunţat că se retrage din echipa naţională

Atacantul Tim Cahill (38 ani) a anunţat, marţi, că se retrage din echipa naţională de fotbal a Australiei, după ce a jucat doar într-un meci la Cupa Mondială din Rusia.

Cahill a adunat 107 selecţii pentru Socceroos şi 50 de goluri, participând la patru Cupe Mondiale, însă la turneul din Rusia a evoluat doar 37 de minute, în partida cu Peru (0-2).

”Azi e ziua în care îmi agăţ oficial ghetele în cui în cariera la Socceroos (naţionala Australiei)”, a anunţat Cahill pe contul său de Twitter.

”Nu există cuvinte care să descrie ce a însemnat pentru mine să îmi reprezint ţara. Multe mulţumiri tuturor pentru susţinerea arătată în anii în care am purtat tricoul Australiei”, a mai scris ”veteranul”.

Citeste si:  Manchester United au avut cele mai multe decizii VAR răsturnate în favoarea lor în acest sezon

Decizia lui Cahill nu surprinde, având în vedere vârsta sa şi faptul că noul selecţioner Graham Arnold are misiunea de a apăra titlul de campioană la Cupa Asiei pe Naţiuni, anul viitor, în Emiratele Arabe Unite.

Cahill nu a reuşit în ultima vreme să joace nici la nivel de club, plecând de la Melbourne City în decembrie la echipa engleză de ligă secundă Millwall, pentru care a jucat doar 10 partide.

La CM 2018, Australia a ocupat ultimul loc în grupă, cu un singur punct (remiză cu Danemarca), pierzând cu Franţa (1-2) şi Peru (0-2). (agerpres.ro)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*