ATP solicită un Zoom urgent pentru a discuta despre întoarcerea tenisului în America

Având în vedere zvonurile privind o posibilă anulare a turneului american de Grand Slam, la bărbați era preconizat începere turneului din 14 august, la Washington, precum și noutățile privind noua clasificare, ATP a chemat jucătorii la o întâlnire prin Zoom în după-amiaza zilei de luni, după cum anunță MARCA.

Liderii rachetelor doresc să clarifice toate îndoielile pe care le au în legătură cu calendarul, călătoria în Statele Unite, problemele din New York sau posibilele carantine, odată cu reîntoarcerea în Europa, la jumătatea lunii septembrie, pentru a juca turneele de Masters din Madrid și de la Roma și Roland Garros.

Există mulți jucători de tenis care, reținând faptul că nu vor pierde punctele din clasament până în sezonul viitor, au decis să se concentreze pe antrenamentele de pe teren și să se absenteze de la Washington și la cele două evenimente din New York, chiar dacă unul dintre ele este US Open.

Citeste si:  Lewis Hamilton a fost surprins de cameră spionând mașina lui Max Verstappen la Marele Premiu al Belgiei

Novak Djokovic și Rafael Nadal au precizat deja că numele lor vor apărea pe tabloul de la Mutua Madrid Open, începând cu 14 septembrie, iar asta le este dificil să fie cu o zi înainte, într-o ipotetică finală de Grand Slam din New York.

David Goffin, un alt Top 10 care concurează în aceste zile în turneul pe care Patrick Mouratoglou l-a organizat ​​în sudul Franței, și-a pus la îndoială ieri participarea: „Nu sunt sigur dacă voi merge acolo”.

ATP va avea miercuri o altă întâlnire video cu antrenorii, pentru a discuta aspectele care privesc exclusiv antrenorii, cum ar fi accesul la facilitățile Centrului de Tenis Billie Jean King sau o posibilă asigurare pentru a-și acoperi cheltuielile, în cazul contractării coronavirusului. dacă sunt obligați să stea două săptămâni în orașul cu zgârie-nori.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*