Atacantul lui Atlético, Matheus Cunha, renunță la meciul cu Barça

matheus cunha

Matheus Cunha, atacantul lui Atlético de Madrid, suferă o leziune musculară la coapsa stângă și nu își va putea menține locul împotriva FC Barcelona în meciul de sâmbătă. Internaționalul brazilian este absent și pentru pauza internațională.

Atacantul internațional brazilian (22 de ani, 2 selecții) a făcut un RMN care a arătat o „leziune musculară la coapsa stângă”, a asigurat clubul madrilen într-un comunicat, fără a preciza durata absenței jucătorului său. Comunicatul de presă detaliază că Atlético „a informat Federația braziliană și i-a trimis examenele efectuate de atacantul brazilian. ”

Citeste si:  Heintz nu va mai juca in acest an

Cunha a fost pe lista jucătorilor chemați de Tite pentru cele trei jocuri de calificare la Cupa Mondială din 2022 Qatar pe care Brazilia urmează să le joace săptămâna viitoare împotriva naționalelor  Venezuela, Columbia și Uruguay.

Brazilianul Matheus Cunha a ajuns la Atlético în această vară în schimbul a 30 de milioane de euro de la Hertha Berlin. A jucat cinci meciuri în toate competițiile în acest sezon cu Colchoneros, dar niciunul nu de la început.