Arădeanul Marius Copil se califică la Grand Slam Roland-Garros

Arădeanul Marius Copil se califică la Grand Slam Roland-Garros

Arădeanul Marius Copil, favoritul numărul 1 al turneului de calificare, a reușit să pășească pe tabloul principal de la Roland -Garros.

De trei meciuri de calificare a avut nevoie Marius Copil pentru a accede pe tabloul principal al turneului de la Roland-Garros. În ultimul meci arădeanul a dispus de germanul Peter Goyowczyk în trei seturi, 6-4 6-7 7-6.

Copil a câștigat primul set după ce a luat un break la scorul de 2-2, nepierzându-și serviciul, scor 6-4. În setul secund germanul Gojowczyk preia inițiativa și obține break-ul la 3-2, conducând cu 4-2. Marius Copil obține re-break-ul în game-ul următor dar la tie-break pierde cu 7-5. Setul decisiv începe cu break și re-break și se ajunge la tie-break unde arădeanul se impune cu 8-6.

Citeste si:  Marius Copil a ajuns pe tabloul principal la Wimbledon
Tagged with
  1. […] trei meciuri de calificare a avut nevoie Marius Copil pentru a accede pe tabloul principal al turneului de la Roland-Garros. În ultimul meci arădeanul […]

    Reply
  2. […] trei meciuri de calificare a avut nevoie Marius Copil pentru a accede pe tabloul principal al turneului de la Roland-Garros. În ultimul meci arădeanul […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sari la bara de unelte