Antonio Conte are șanse mari să ajungă la AC Milan

Antonio Conte are șanse mari să ajungă la AC Milan

Clubul italian de fotbal AC Milan l-ar fi contactat pe fostul antrenor al echipei Chelsea Londra, Antonio Conte, pentru a prelua banca tehnică, urmând să-l înlocuiască pe Gennaro Gattuso, conform presei italiene, informează cotidianul L’Equipe.

După cum susţin publicaţiile italiene Corrierre dello Sport, La Repubblica sau Sportitalia, AC Milan l-ar fi contactat pe Antonio Conte, aceasta fiind o consecinţă a schimbării de proprietar la clubul milanez după trecerea totală sub tutela fondului american de investiţii Elliott.

Totodată, Leonardo, care încă nu a fost numit director sportiv al milanezilor, ar părea că nu se înţelege cu Gennaro Gattuso şi şi-ar dori o colaborare cu fostul selecţioner al Italiei.

Antonio Conte şi-ar fi dat acordul, dar trebuie să-şi rezolve diferendul cu clubul Chelsea, care l-a demis în urmă cu o săptămână, la 55 de zile după ce echipa a câştigat Cupa Angliei sub conducerea sa.

Citeste si:  Crystal Palace v Liverpool preview

Antonio Conte nu acceptă felul în care a fost îndepărtat de la Chelsea. După ce a condus primele antrenamente în vederea noului sezon, el a fost concediat pe 13 iulie, cu o zi înainte ca Maurizio Sarri, compatriotul său, să fie numit pe banca echipei.

Conte ar putea s-o acţioneze în justiţie pe Chelsea, reproşând grupării londoneze că l-a demis atât de târziu, ceea ce l-ar împiedicat să găsească un post în altă parte, în condiţiile în care cele mai importante echipe au deja un antrenor. (agerpres.ro)

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sari la bara de unelte