Anglia: Southgate ar dori ca jucătorii să aibă acces la vaccinul Covid-19

Managerul Angliei, Gareth Southgate, ar fi dornic să vadă jucătorii primind vaccinul Covid-19, deoarece își riscă sănătatea participând la competiții și călătorind în străinătate.

În timp ce în Anglia mai mult de jumătate dintre adulți au primit prima doză de vaccin, persoanele vulnerabile, profesiile vitale pentru națiune și vârstnicii având prioritate, Gareth Southgate consideră că ar putea fi rândul fotbaliștilor.

„Programul nostru de imunizare a fost uimitor … aproape toată lumea cu risc a primit primul vaccin”, a spus Southgate. Ar fi fost acceptabil dacă sportivii profesioniști ar fi și ei acum pe listă. Le cerem să joace în continuare, trebuie să se pună în carantină când se întorc din anumite locuri, trebuie să-și asume riscul să se întoarcă la familiile lor și mulți dintre ei au prins virusul pentru că au lucrat. Nu am spus că ar fi trebuit să vină înainte de profesiile vitale și de profesori, dar ne apropiem de un punct în care ar putea fi acceptabil.

Citeste si:  Mbappe va reveni pe gazon peste ''aproximativ trei săptămâni''

Anglia se va confrunta cu San Marino pe 25 martie pentru primul lor meci de calificare la Cupa Mondială din 2022, urmată de Albania (28 martie) și Polonia (31 martie).

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*