Andreea Roșca continuă recuperarea după accidentare și speră să revină la forma bună

În luna mai, Andreea Roșca s-a deplasat în Spania pentru a juca calificările turneului de la Platja Daro, dar în meciul contra franțuzoaicei Alice Rame, la scorul de 3-2 și serviciu, Andreea a alunecat pe zgură, accidentându-se la talpa piciorului stâng și a fost purtată pe brațe la spital, în lacrimi.

Astăzi, după o lună și jumătate, Andreea Roșca mi-a răspuns unor întrebări, fiind curios de evoluția recuperării sale.

Red: Cum au fost primele două săptămâni după revenirea acasă?

Andreea Roșca: Primele doua saptamani au fost destul de grele. Nu am avut voie sa merg si a trebuit sa stau in pat aproape tot timpul. Dureri din fericire, nu am avut.

Red: Ce spun doctorii și fizioterapeutii despre șansele de revenire pe teren?

A.R.: Din păcate, toată lumea mi-a spus că recuperarea va fi destul de lungă și grea, și am reușit să fiu consultată de mai mulți specialiști. Trei luni minim fără turnee, iar fără tenis, în jur de două luni.

Citeste si:  Pau Gasol si-a rupt un deget de la mana stanga

Red.: Ce exerciții ai început să faci pentru a te menține in formă?

A.R.: Am început să fac exerciții de intărire a gambei și a fasciei plantare, cu elasticul, ridicări pe vârfuri și bazin. Am dorit să revin pe terenul de antrenament lovind mingea de pe loc, pentru a nu forța piciorul.

Red.: Ce speranțe ai, când crezi că vei reveni la forma ta bună?

A.R.: Sper înainte de toate să reușesc să mă recuperez complet și sper să revin în forma mea bună cât mai repede. Din păcate nu pot da un răspuns ca și timp pentru că recuperarea este în desfășurare dar simt cu fiecare zi că totul e mai bine.