Agentul lui Bale susţine că galezul nu a cerut niciodată să plece de la Real Madrid

Impresarul fotbalistului Gareth Bale, Jonathan Barnett, a declarat că galezul nu este extaziat de viaţa lui la Real Madrid, dar nu a cerut niciodată să plece de la clubul spaniol, relatează Reuters.

Angajamentul lui Bale faţă de culorile lui Real Madrid a intrat în colimatorul mediei spaniole, după ce galezul a sărbătorit calificarea naţionalei sale la EURO 2020 purtând un banner pe care scria ”Ţara Galilor. Golf. Madrid. În această ordine”.

La meciul de campionat cu Real Sociedad, publicul de pe Santiago Bernabeu l-a fluierat copios pe galez la intrarea pe teren.

”El nu se simte extaziat. Are un contract şi cât timp este jucătorul lui Real Madrid va da 100% şi o va face foarte bine. Nu a cerut niciodată să plece. Dacă oportunitatea corectă va veni pentru el şi este ceva ce îi convine, vom avea o discuţie cu preşedintele lui Real Madrid şi vom vedea ce facem”, a declarat Barnett pentru BBC.

Citeste si:  Juan Martin Del Potro își amână revenirea

Bale a fost absent joi la antrenamentul madrilenilor şi ziarul Marca speculează că galezul va rata meciul de sâmbătă cu Espanyol şi cel de miercuri cu FC Bruges din Liga Campionilor, din cauza unei accidentări la coapsă.

AGERPRES

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*