Am aflat de pe acest site unde văd cele mai importante competiții

Din fericire, în România avem multe televiziuni de sport, cu suficientă putere financiară încât să transmită cele mai importante competiții din fotbal și din alte sporturi. Am aflat de pe acest site unde văd meciurile care mă interesează și am câteva recomandări pentru tine.

Sport.ro a căzut „la datorie”

Sport.ro a fost mulţi ani cea mai atractivă televiziune de sport pentru agențiile de publicitate. Cu alte cuvinte, până în 2016, a înregistrat cele mai bune audiențe pe segmentul de public comercial (urban, 18-49 de ani). A fost o performanță remarcabilă, dacă ținem cont că acest canal nu a mai transmis niciun campionat important. Concluzia: a avut talk-show-uri de succes.

Situația s-a schimbat în anul recent încheiat. Potrivit forbes.ro, în perioada 1 ianuarie – 18 decembrie 2016, DigiSport 1 a furnizat clienților publicitari un volum de 20.740 puncte de audiență (Gross Rating Point – GRP’30) pe targetul comercial, acesta fiind cel mai mare volum de audiență livrat pe nișa televiziunilor de sport.

În aceeași perioadă, Sport.ro a livrat investitorilor în publicitate un volum de 15.801 GRP’30 pe targetul comercial, în scădere cu 13,4% față de aceeași perioadă a anului 2015.

Acest declin a avut un efect imediat: în luna februarie, această televiziune și-a modificat profilul. Nu mai transmite exclusiv emisiuni sportive, ci și seriale prezentate, de-a lungul timpului, de Pro Cinema.

Ce și unde vedem

Revenind la competițiile transmise de televiziunile de sport, iată unde pot fi urmărite cele mai tari meciuri din ligile care reprezintă ceva în fotbalului mondial:

Liga 1 ( România) – Digi Sport 1 și de Dolce Sport transmit live în fiecare etapă cele 7 meciuri din campionatul României.

Cupa României – Începând cu fazele superioare ale competiției, meciurile din Cupa României pot fi urmărite pe canalele Digi Sport.

Supercupa României  –  Tot Digi Sport este postul de televiziune care transmite live meciul din fiecare an din Supercupa României.

Liga Campionilor e Dolce

Liga Campionilor – Până în anul 2018, Dolce Sport este postul de televiziune care va transmite în direct meciurile din Liga Campionilor, începând cu fazele importante. Un meci pe etapă este transmis și de ProTV.

Citeste si:  Australia investighează vizele altor jucători de tenis

Europa League –Dolce Sport va transmite câte 4 meciuri din fiecare etapă a Europa League, pe cele patru canale ale sale.

Tricolorii se văd pe DigiSport

Preliminarii Campionatul European și Campionatului Mondial – Cele mai interesante confruntări oficiale între echipele naționale, în faza preliminariilor, sunt transmise de Digi Sport.

Top 5 ligi din Europa

Premier League (Anglia) – În fiecare etapă de Premier League, postul de televiziune Eurosport 1 transmite 3-4 confruntări, astfel încât iubitorii fotbalului din Albion au cu siguranță la favorite acest canal tv.

Primera Division (Spania) – Meciurile din campionatul Spaniei la fotbal sunt transmise în direct de Digi Sport.

Serie A (Italia) – Meciurile din campionatul Italiei sunt transmise în direct de posturile de televiziune DigiSport și Dolce Sport.

Bundesliga (Germania) – Eurosport transmite în fiecare etapă meciuri din campionatul Germaniei la fotbal.

Ligue 1 (Franța) – Digi Sport a cumpărat drepturile de difuzare ale primului eșalon din Franța până în anul 2018.

Competiții mai mici, dar interesante

Pro League (Belgia) – Drepturile de televizare a meciurilor din campionatul Belgiei, în care avem cinci români – Stanciu, Chipciu, Rotariu, Marin și Manea – sunt deținute de Digi Sport.

Bundesliga  2 (Germania) – Liga a 2-a din Germania este mai populară decât ai crede în rândul microbiștilor români. Cele mai importante meciuri din fiecare etapă pot fi vizionate pe Eurosport.

Și cupele sunt pe micile ecrane

Cupa Spaniei – Digi Sport transmite meciurile din Cupa Spaniei.

FA Cup (Anglia) – Cupa Angliei la fotbal poate fi urmărită live la Dolce Sport.

Cupa Franței – Cele mai interesante meciuri din Cupa Franței la fotbal se văd în exclusivitate doar la Digi Sport.

Major League Soccer (Statele Unite ale Americii)  – Meciurile din Major League Soccer pot fi văzute în Romania doar pe postul de televiziune Eurosport.

Cupa Italiei – Începând cu fazele superioare ale competiției, meciurile din Cupa Italiei sunt transmise de către Digi Sport.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*