Accident de autobuz al naționalei Bulgariei: Nedelev la spital pentru analize

Șoferul vehiculului a pierdut controlul în timpul transportului de la aeroport la hotelul din Tbilisi. Federația bulgară: „Toți ceilalți membri ai echipei și staff-ul naționalei Bulgariei sunt bine”.

Accident grav pentru naționala Bulgariei la sosirea la Tbilisi, unde este programat mâine seară meciul de Nations League împotriva Georgiei. Autobuzul cu jucătorii la bord s-a răsturnat la Tbilisi după ce șoferul a pierdut controlul și Todor Nedelev a ajuns la spital pentru investigație. Acest lucru a fost anunțat de Federația Bulgară de Fotbal (Bfu).

Citeste si:  Jemez a preluat Las Palmas

„Naționala a suferit un accident rutier grav după ce a ajuns la Tbilisi: în drum spre hotelul echipei, șoferul primului dintre cele două autobuze care transporta echipa noastră a pierdut controlul vehiculului”, se arată într-un comunicat al Bfu publicat de mass-media bulgară. „După coliziune, mijlocașul Todor Nedelev a fost transportat la un spital local, unde în prezent este supus unor examinări clinice ample. Toți ceilalți membri ai echipei și staff-ul naționalei Bulgariei sunt bine”, se scrie în comunicatul Bfu.