62 de puncte pentru Stephen Curry în victoria lui Golden State asupra Portland

Liderul echipei Golden State și-a doborât recordul din carieră, Stephen Curry obținând 62 de puncte împotriva lui Portland și oferind celor de la Warriors victoria (137-122).

Când ajung la șaizeci de puncte îi demoralizezi, Damian Lillard și CJ McCollum (32 pentru primul, 28 pentru al doilea), duetul din Portland nu este obișnuit să încheie seara cu o înfrângere.

Totuși, asta s-a întâmplat, în timpul unei nopți magice din San Francisco, unde un jucător, doar unul, le-a trecut. Liderul Golden State Warriors, Stephen Curry (1,91 m), a obținut 62 de puncte. Depășind recordul personal și oferind californienilor o victorie (137-122) sub formă de răzbunare, patruzeci și opt de ore după o pierdere împotriva aceluiași adversar, în același Chase Center (98-123). De trei ori campion și de două ori MVP (2015, 2016) al Warriors a marcat 18 din 31, 8 din 16 la 3 puncte, 18 din 19 în aruncări libere, adăugând 5 recuperări și 4 pase decisive la meci.

Citeste si:  Coronavirus: Marcus Smart (Boston Celtics) este vindecat

Stephen Curry devine, la treizeci și doi de ani, al doilea cel mai bătrân jucător din NBA care depășește 60 de puncte, după … Kobe Bryant, care reușise performanța la 37 de ani, în ultimul joc al carierei sale, la Staples Center. A fost în 2016, anul în care Curry și-a băgat în buzunar al doilea trofeu MVP din sezon.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*