14 Octombrie 2018: Romania – Serbia 0-0

La nici 2 minute de la fluierul de inceput a partidei , arbitrul Blom este nevoit sa intrerupa partida din cauza petardelor aruncate din peluza si a fumigenelor !

Probabil va urma un nou meci al tricolorilor jucat in fata tribunelor goale , plus amenda de rigoare din partea UEFA .Prima mare ocazie a meciului apartine echipei Serbiei – min 20 Tamas rateaza interceptia balonului , Mitrovici ramane singur , dar suteaza slab pe langa poarta aparata de Tatarusanu . Min . 28 Razvan Marin suteaza pe jos de la aproximativ 25 metri dar portarul sarbilor respinge balonul in corner . Min . 40 dupa o faza prelungita a sarbilor Gacinovic rateaza din 7-8 metri de poarta Romaniei . Min. 44 aduce faza din care echipa Serbiei obtine o lovitura de la 11m. in urma unui atac neglijent – in suprafata de pedeapsa – a lui Tamas – dar capitanul oaspetilor executa lovitura de la 11m la cativa metri peste poarta ! Se intra la cabine cu un rezultat de 0-0 neconform cu desfasurarea jocului – echipa Serbiei detinand controlul in teren si avend cele mai multe ocazii de a inscrie !

Repriza a doua incepe in aceiasi nota de dominare a oaspetilor . Min. 51 sut Radonjic in Manea la o consistenta actiune de atac a sarbilor . Min. 69 Tatarusanu retine un sut ” sanatos ” a lui Mitrovic care trecuse foarte usor de Nedelcearu . Min . 75 o noua ocazie de a deschide scorul pentru oaspeti , acelasi Mitrovic de langa acelasi visator Nedelcearu trimite cu capul sub transversala – doar interventia de portar calit in campionate puternice – a lui Tatarusanu mentine tabela de marcaj intacta ! Min. 81 Miletic singur in careu reia cu capul pe langa poarta . Min 89 gaseste – in sfarsit – si echipa Romaniei in atac dar Maxim suteaza slab , pe poarta de la aproximativ 20 de metri . Meciul se incheie la egalitate 0-0 , un rezultat bun pentru echipa Romaniei avand in vedere circumsantele in care sa derula jocul pe tot parcursul meciului .

Citeste si:  Garry Monk şi-a prelungit contractul cu Swansea

La meci a asistat – dupa o absenta de 5 ani – si antrenorul echipei Viitorul Gheorghe Hagi .

Romania – Tatarusanu – Manea , Tamas , Sapunaru , Tosca Baluta, Marin , Maxim ( min. 71 Rotariu) ,Stanciu Dragus ( 46 Nedelcearu ) , Tucudean ( 80 Keseru ). Antrenor – Cosmin Contra

Serbia – Rajkovic – Rukavina , Milenkovic , Velikovic , Radic ( 77 Miletic ) Lukic , Maksimovic , Gacinovic ( 63 M. Savic ) , Tadic , Radonjic Mitrovic Antrenor – Mladen Krstajic

Arbitri – La centru – Kevin Blom – Asstenti – Rob van de Ven si Charles Schaap

Cronica și foto: Sorin Dan Cîrstea

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*