Rafinha s-a accidentat la coapsa

Rafinha s-a accidentat la coapsa

Rafinha a declarat forfait pentru meciul din sferturile ale Cupei Regelui cu  Real Sociedad, de joi. Mijlocasul brazilian al  FC Barcelona s-a accidentat la coapsa dreapta. El a suferit o «intindere la  bicepsul femural de la coapsa dreapta», a precizat clubul catalan intr-un comunicat, fara a preciza  durata indisponibilitatii jucatorului.

Citeste si:  Icardi va lipsi de pe teren cel puțin o lună

Leave a Reply

Your email address will not be published.