PSG merge la Malmo fara cinci titulari

PSG merge la Malmo fara cinci titulari

În Suedia, clubul parizian se deplasează fără cinci jucători datorită accidentărilor şi suspendărilor. Serge Aurier este atins la quadricepşi, Ezequiel Lavezzi suferă de probleme la genunchi, Javier Pastore este încă la faza de recuperare, la fel şi Marco Verratti. În sfârşit, David Luiz este suspendat pentru partida de miercuri seara de la Malmo, din cadrul grupelor Champions League.

Singura satisfacţie pentru Laurent Blanc, se poate baza pe Angel Di Maria, care nu a evoluat în ultima partidă din campionat. Victima unui traumatism cranian uşor, Presnel Kimpembe va fi şi el recuperat până la ora meciului. Ca o precauţie, tehnicianul lui PSG a convocat un al treilea portar, nu este vorba de Nicolas Douchez, al treilea portar al lotului, ci despre Rémy Descamps, portarul echipei de tineret, care a prins avionul împreună cu jucătorii profesionişti.

Citeste si:  Bayern-Barcelona si Real Madrid-Dortmund sint semifinalele Champions League

Echipa PSG convocată pentru partida cu Malmo:

Descamps, Sirigu, Trapp – Kimpembe, Kurzawa, Marquinhos, Maxwell, Thiago Silva, Van der Wiel – Matuidi, Rabiot, Stambouli, Thiago Motta – Augustin, Cavani, Di Maria, Ibrahimovic, Lucas, Ongenda
The very latest football information here. Now fetching stats & info from the data feed.

Leave a Reply

Your email address will not be published.