Cum va puteti curata armele Airsoft?

cum-va-puteti-curata-armele-airsoft

Cei mai multi proprietari de arme Airsoft incearca sa isi ingrijeasca in mod corespunzator pistoalele, mitralierele sau pustile cu luneta, astfel incat sa poata functiona in parametrii optimi si anii urmatori. Un pistol Airsoft care functioneaza defectuos nu trebuie folosit in cadrul meciurilor deoarece poate reprezenta un pericol atat pentru dumneavoastra, cat si pentru ceilalti jucatori. Astfel, pastrarea armelor curate si bine intretinute este extrem de importanta, in special cand vine vorba de siguranta.

In acest articol va vom prezenta cateva metode usoare de a curata arma Airsoft.

Curatarea tevii armei Airsoft

La un anumit interval de timp, teava armei va trebui curatata. Acest lucru este recomandat, in special, daca observati dupa tragere ca traiectoria bilei nu este perfecta. Curatarea tevii este foarte usoara. Veti avea nevoie de o tija pentru curatare, precum si o bucata de hartie moale. Puteti folosi inclusiv prosoape de hartie.

Pentru o curatare perfecta, pulverizati o cantitate mica de lubrifiant siliconic pe prosopul de hartie. Infasurati prosopul de hartie pe tija, iar apoi introduceti-o in teava armei. Rotiti usor tija si miscati-o pe lungimea tevii. Repetati procesul pana cand va asigurati ca teava este complet curatata. In cazul in care in interiorul tevii exista resturi blocate, apelati la un specialist care se ocupa de curatare de pistoale Airsoft.

Intretinerea exteriorului unei arme pentru Airsoft

De cele mai multe ori proprietarii de arme Airsoft ignora aspectul exterior al pistoalelor. In acest caz, praful din exterior poate patrunde in interiorul armei, cauzand daune. Este recomandat ca la un anumit interval de timp carcasa armei sa fie curatata, astfel incat sa nu existe posibilitatea aparitiei zgarieturilor sau semnelor de uzura.

Citeste si:  Southampton v Chelsea preview

Carcasa poate fi curatata foarte usor. Veti avea nevoie doar de o carpa moale si uscata. Incepeti sa stergeti usor teava armei, urmand corpul acesteia. In cazul in care observati pete, urme sau zgarieturi, utilizati un produs pentru stergerea suprafetelor dure. Aceste spray-uri special concepute pentru curatarea armelor Airsoft sunt comercializate atat pe Internet, cat si in magazinele fizice. Aplicati o cantitate mica pe carpa moale si incepeti sa stergeti zonele afectate, folosind miscari circulare.

De altfel, dupa fiecare utilizare puteti dezinfecta manerul armei, folosind dezinfectati special conceputi pentru suprafete.

Depozitarea armelor airsoft

In ciuda faptului ca multe persoane considera ca armele sunt confectionate din materiale dure si rezistente, care nu se uzeaza, acestea se pot degrada in timp daca nu sunt depozitate in locuri sigure. Asadar, armele Airsoft trebuie depozitate in spatii uscate, la temperatura camerei. Umezeala, frigul si temperaturile ridicate pot duce la deteriorarea materialelor din care armele sunt confectionate.

Totodata, puteti depozita armele in spatii inchise si le puteti inveli cu materiale moi (cum ar fi prosoapele). Pentru a elimina riscul de deteriorare, puteti achizitiona si o husa special conceputa pentru depozitarea armelor Airsoft. De altfel, puteti depozita in aceleasi spatii si munitia, rezervele, incacatoarele sau diferite accesorii pentru armele dumneavoastra, asigurandu-va astfel ca aveti la indemana tot ceea ce este necesar pentru un nou joc de Airsoft alaturi de prieteni.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*