Sophie Turner transmite un mesaj dur pentru anti-masca,pe Instagram

Sophie Turner transmite un mesaj dur pentru anti-masca,pe Instagram

Vedeta „Game of Thrones”, Sophie Turner, are un mesaj simplu pentru cei 15 milioane de adepți pe Instagram: Poartă o mască.

Miercuri după-amiază, Turner a încărcat un videoclip cu ea în povestea ei de pe Instagram, unde s-a adresat persoanelor care ar putea fi contrare îmbrăcării feței în mijlocul celei mai grave creșteri a cazurilor COVID-19 văzute încă în SUA.

„Dacă pot purta o mască în timp ce nasc, poți purta o mască la Walmart”, a spus Turner în videoclip. – Și acesta este ceaiul.
Turner a născut primul ei copil împreună cu soțul Joe Jonas în timpul verii. Cuplul locuiește în Los Angeles, unde numărul cazurilor COVID-19 a doborât noi recorduri aproape zilnic.

Liniile directoare ale CDC prevăd că măștile nu numai că pot ajuta la protejarea persoanelor din jurul vostru de COVID-19, ci oferă și protecție pentru purtător.

„Adoptarea unor politici de mascare universale poate ajuta la prevenirea blocărilor viitoare, mai ales dacă este combinată cu alte intervenții non-farmaceutice, cum ar fi distanțarea socială, igiena mâinilor și ventilația adecvată”, spune recent raportul CDC din noiembrie.

În aceeași zi, Turner și-a postat mesajul pro-mască pe Instagram, reporterul Los Angeles Times, Soumya Karlamangla, a declarat că oficialii județului LA estimează că „1 din 80 de persoane din județ sunt în prezent infectante cu virusul”. În prezent există 1.666.630 de cazuri confirmate de COVID-19 în California în ansamblu, cu 21.681 de decese raportate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.