Sheffield United l-a transferat pe portarul Aaron Ramsdale (Bournemouth)

Sheffield United l-a transferat pe portarul Aaron Ramsdale (Bournemouth), cu care a semnat un contract pe patru ani, a anunţat clubul din Premier League.

Detaliile financiare nu au fost dezvăluite, dar presa britanică estimează la 18,5 milioane lire sterline readucerea lui Ramsdale pe Bramall Lane, după plecarea lui din 2017 la Bournemouth.

Ramsdale, 22 ani, a jucat 37 meciuri în sezonul trecut la Bournemouth, care a retrogradat în liga secundă (Championship).

”Sunt foarte norocos să pot reveni într-un loc căruia îi spun acasă şi abia aştept să încep. Nu a fost o decizie uşoară să părăsesc Bournemouth, dar când un club vine după tine, îţi arată încredere şi plăteşte o asemenea sumă de bani, atunci m-am decis şi voi încerca să răsplătesc încrederea”, a declarat Ramsdale, internaţional englez Under 21, pe site-ul lui Sheffield.

În ultimele două sezoane, postul de portar la Sheffield a fost acoperit de Dean Henderson, împrumutat de la Manchester United, caree a decis să-l recheme pe goalkeeper.

Sheffield United s-a clasat pe locul 9 în ultimul sezon al Premier League.
AGERPRES

Leave a Reply

Your email address will not be published.