Publicul va fi autorizat în premieră pe stadion de la începutul pandemiei de coronavirus în China

Publicul va fi autorizat în premieră pe stadion de la începutul pandemiei de coronavirus în China

Suporterii vor fi autorizaţi să vină la stadion sâmbătă la un meci din Super Liga de fotbal a Chinei, o premieră de la începutul pandemiei de Covid-19, informează AFP.

Sezonul a debutat pe 25 iulie după o întârziere de cinci luni din cauza crizei sanitare, desfăşurându-se până în prezent cu porţile închise pe teren neutru, în oraşele Suzhou (est) şi Dalian (nord-est).

Coronavirusul a fost reperat pentru prima oară în China la finele lui 2019, dar ţara a controlat eficient epidemia şi niciun caz de mortalitate nu a mai fost înregistrat de la jumătatea lunii mai.

Responsabilii federaţiei s-au reunit miercuri cu autorităţile din Suzhou pentru a aloca o cotă de 500 de locuri suporterilor clubului Shanghai SIPG şi 500 celor de la Beijing Guo’an.

Cele două formaţii sunt candidate serioase la titlu.

Pentru a putea intra pe stadion, fiecare spectator va trebui să furnizeze un document care să ateste efectuarea unui control negativ la coronavirus în cursul săptămânii precedente, să poarte mască şi păstreze distanţa de cel puţin un metru şi să se supună controlului temperaturii la intrare.
AGERPRES

Leave a Reply

Your email address will not be published.