Olympiakos Pireu a prelungit contractul antrenorului portughez Pedro Martins

Olympiakos Pireu a prelungit contractul antrenorului portughez Pedro Martins

Olympiakos Pireu, actualul lider din Superliga de fotbal a Greciei, a confirmat oficial prelungirea contractului antrenorului său, portughezul Pedro Martins, până în 2022, informează agenţia EFE.

Tehnicianul lusitan, care a preluat banca tehnică în 2018 de la spaniolul Oscar Garcia Junyent, a repus echipa pe drumul către titluri, obţinând calificarea în optimile de finală ale Europa League şi conducând în Superligă cu 7 puncte avans faţă de a doua clasată, PAOK Salonic.

„Este o chestiune de mândrie şi de responsabilitate să conduci această echipă”, a afirmat Martins pe reţelele de socializare. „Vom face mândru fiecare fan al lui Olympiakos”, a adăugat antrenorul.

Potrivit canalului TV Sport24, noul contract se cifrează la mai multe milioane de euro anual, cu prime de jumătate de milion în cazul în care echipa se califică pentru faza grupelor Champions League în anul următor.

Prelungirea contractului lui Martins are în vedere, totodată, menţinerea unei stabilităţi în cadrul proiectului Olympiakos, care, în ciuda câştigării a şapte din ultimele nouă campionate, a schimbat constant antrenorul, cu spaniolii Ernesto Valverde (2010-2012), Michel Gonzalez (2013-2015) şi Víctor Sanchez del Amo (2016).
AGERPRES

Leave a Reply

Your email address will not be published.