NBA – Monk (Charlotte Hornets), suspendat până la noi ordine pentru violarea programului antidrog

NBA – Monk (Charlotte Hornets), suspendat până la noi ordine pentru violarea programului antidrog

Malik Monk, fundaşul echipei Charlotte Hornets, a fost suspendat miercuri pentru o durată nedeterminată, cu privare de salariu, de către conducerea ligii profesioniste nord-americane de baschet, ca urmare a unei violări a programului antidrog al NBA, informează AFP.

Americanul în vârstă de 22 de ani, locul 11 la draftul (recrutarea tinerilor jucători) din 2017, a ratat meciul lui Hornets de miercuri cu New York Knicks (107-101).

Jucătorul va trebui să urmeze programul antidrog al ligii, iar suspendarea sa nu va fi ridicată atât timp cât nu se va conforma regulamentului.

Natura produsului dopant sau recreativ (drog) consumat de jucător nu a fost precizată de NBA. Conform regulamentului, primele infracţiuni cu produse dopante antrenează suspendări de 25 de meciuri.

În 55 de meciuri în acest sezon pentru Charlotte, Monk a avut medii de 10,3 puncte, 2,9 recuperări şi 2,1 pase decisive, iar absenţa sa o va penaliza pe Hornets, aflată în lupta pentru un loc în play-off în Conferinţa Estului (locul 11).
AGERPRES

Leave a Reply

Your email address will not be published.