LeBron James rămâne în topul preferinţelor pentru All Star Game

LeBron James rămâne în topul preferinţelor pentru All Star Game

Superstarul LeBron James, de patru ori desemnat cel mai bun jucător al sezonului regulat (MVP), conduce în topul preferinţelor publicului pentru selecţia în echipa stelelor pentru tradiţionalul All Star Game, programat pe 16 februarie la Chicago, devansându-i pe slovenul Luka Doncic şi pe grecul Giannis Antetokounmpo, conform datelor publicate joi de liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA).

Cu patru zile înainte de „Martin Luther King Day”, care va marca finalul scrutinului deschis fanilor, „King James” (LA Lakers) a primit 4.747.887 voturi, cu 149.564 mai mult decât Doncic, tânăra vedetă a echipei Dallas Mavericks, şi cu 273.780 mai mult decât grecul lui Milwaukee Bucks, cel mai bun jucător din sezonul trecut.

Pe locul al patrulea se situează Anthony Davis, cu 4,4 milioane voturi, la 335.268 voturi de coechipierul său de la LA Lakers.

Tot în Conferinţa Vestului, Kawhi Leonard (LA Clippers) a întrunit 3.973.076 voturi, în timp ce cel mai bun marcator al ligii, James Harden (Houston Rockets), contabilizează 2.934.614 voturi.

În Conferinţa Estului, doi jucători camerunezi se află în topul preferinţelor: Pascal Siakam (2.433.411), campion cu Toronto Raptors, şi Joel Embiid (2.398.743), care joacă la Philadelphia 76ers. Coordonatorul echipei Atlanta Hawks, Trae Young (2.066.924), şi starul lui Brooklyn Nets, Kyrie Irving (1.814.618), completează acest cinci virtual. Virtual întrucât votul fanilor reprezintă 50 la sută din alegerea finală a celor zece jucători, câte 5 pentru fiecare Conferinţă, Est şi Vest, între care cei doi căpitani care vor fi, probabil, ca şi anul trecut James şi Antetokounmpo.

Lista titularilor care vor forma cele două team-uri de start va fi anunţată pe 23 ianuarie după votul jucătorilor, care reprezintă 25 la sută, şi votul jurnaliştilor de specialitate, care reprezintă alte 25 de procente.

Rezervele, ce vor fi alese de antrenori, vor fi cunoscute pe 30 ianuarie.
AGERPRES

Leave a Reply

Your email address will not be published.