Federaţia maghiară vinde bilete ”distanţate social” la finala Cupei Ungariei

Federaţia maghiară de fotbal vinde bilete pentru finala Cupei Ungariei, care va avea loc miercuri între Honved Budapesta şi Mezokovesd, unul dintre primele meciuri importante cu spectatori de la debutul pandemiei de coronavirus, transmite Reuters.

Iubitorii fotbalului sunt dornici să vadă meciuri pe viu şi astfel biletele puse în vânzare pentru inelul inferior al Stadionului Naţional Ferenc Puskas, arenă nouă care are o capacitate de 65.000 de locuri, au fost vândute rapid, astfel că au fost puse în vânzare bilete şi în alte secţiuni.

Biletele la meciul de miercuri seara (21:00, ora României) au fost puse în vânzare online la preţul de 1.500 de forinţi (5 dolari), în timp ce un loc VIP costă de 40 de ori mai mult.

Federaţia încurajează distanţarea socială, însă nu a mers până la interzicerea suporterilor în vârstă, cum au procedat unele cluburi din Ungaria. Meciurile de fotbal s-au reluat în Ungaria în luna mai, cu spectatori în tribune.

Ungaria a trecut cu bine de pandemie, după ce a impus rapid o carantină în rândul cetăţenilor, iar la începutul lunii mai a relaxat restricţiile.

La meciul de miercuri va fi ocupat doar unul din patru scaune, fără ca fanii să poată sta unii lângă alţii, ceea ce promite să ducă la o atmosferă neobişnuită pe acest stadion care va găzdui anul viitor meciuri la EURO 2020.

Laszlo Toth, directorul clubului Mezokovesd, a declarat unui site local că sunt aşteptaţi circa 9-10.000 de spectatori la acest meci.
AGERPRES

Leave a Reply

Your email address will not be published.