După boicotul de miercuri, NBA a amânat alte trei meciuri

După boicotul de miercuri, NBA a amânat alte trei meciuri

După boicotul de miercuri, când au fost anulate trei meciuri, în semn de protest faţă de recentul caz de rasism în care afro-americanul Jacob Blake a fost împuşcat de mai multe ori în spate de poliţie, liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA) a anunţat anularea altor trei partide din playoff aflate în programul de joi, informează AFP.

Meciurile de joi Los Angeles Clippers-Dallas Mavericks, Denver Nuggets-Utah Jazz, din primul tur al playoff-ului, precum şi semifinala din Conferinţa de Est Toronto Raptors-Boston Celtics nu s-au jucat. Acestea se adaugă meciurilor de miercuri: Milwaukee Bucks-Orlando Magic, Houston Rockets-Oklahoma City Thunder şi LA Lakers-Portland Trail Blazers.

Fără însă a-şi asuma riscul de a anunţa datele de reprogramare ale acestor meciuri, NBA a anunţat că „speră să se reia jocul vineri sau sâmbătă”.

Totodată, jucătorii au decis, în urma unei reuniuni desfăşurate joi, reluarea meciurilor în „bula” de la Disney World, după ce iniţial LA Lakers şi LA Clippers, două dintre favoritele la titlu, votaseră pentru oprirea sezonului.
AGERPRES

Leave a Reply

Your email address will not be published.