Forum

Turneul WTA 1000 Mi...
 
Notifications
Clear all

Turneul WTA 1000 Miami


admin
(@admin)
Member Admin
Joined: 8 ani ago
Posts: 51
Topic starter  

Turneul WTA Miami din acest an este dotat cu premii în valoare de 3,34 milioane de dolari, față de 16 milioane în anul 2019.

Pe tabloul de calificări este prezentă Ana Bogdan, locul 99 WTA iar pe lista de așteptare se mai află Irina Bara 128 WTA și Mihaela Buzărnescu 135 WTA. Ultimul loc de calificări este ocupat de Stefanie Voegele, locul 122 WTA.

Tragerea la sorți a tabloului de calificare de la WTA Miami va avea loc în jurul orei 16, ora locală, 22 ora Bucureștiului.


Quote
admin
(@admin)
Member Admin
Joined: 8 ani ago
Posts: 51
Topic starter  

Tabloul de calificări de la WTA Miami


ReplyQuote
admin
(@admin)
Member Admin
Joined: 8 ani ago
Posts: 51
Topic starter  

Miami Open a primit mai multe vești proaste în ajunul turneului. Serena Williams a anunțat că se retrage după o intervenție chirurgicală orală.

Campioana a 23 de Grand Slam a câștigat Miami Open de opt ori, un record, ultima în 2015. A ajuns în semifinalele recentului turneu de la Australian Open, înainte de a pierde în fața eventualei campioane Naomi Osaka.

„Sunt dezamăgită că trebuie să mă retrag de la Miami Open din cauza intervenției chirurgicale orale recente”, a spus Serena Williams. „Miami este un turneu special pentru mine, deoarece este casa mea și sunt tristă că nu voi putea vedea fanii incredibili anul acesta, dar aștept cu nerăbdare să revin în curând”.


ReplyQuote
Share:

Sari la bara de unelte