Forum

Încă 3 cazuri COVID...
 
Notifications
Clear all

Încă 3 cazuri COVID-19 legate de sosirile la Australian Open


admin
(@admin)
Member Admin
Joined: 7 ani ago
Posts: 39
Topic starter  

Doi jucători se numără printre cele mai recente trei cazuri COVID-19 care au apărut în urma testelor efectuate pe pasagerii care au sosit pe zboruri charter, aducând oameni la Melbourne pentru Australian Open.

Directorul turneului, Craig Tiley, a declarat că jucătorii nu erau considerați a fi contagioși, dar nu au fost scoși din hotelurile obișnuite de carantină. Primele șase teste pozitive au fost raportate în weekend și legate de zborurile din Los Angeles, Abu Dhabi și Doha, Qatar.

Toți pasagerii acestor zboruri, inclusiv 72 de jucători de tenis de elită, au fost clasificați de către autoritățile locale de sănătate drept contacte strânse ale persoanelor infectate cu coronavirus și forțate să fie izolate. Asta înseamnă că nu li se permite să părăsească camerele de hotel pentru perioada obligatorie de 14 zile de carantină. Cele șase persoane infectate, inclusiv un membru al echipajului aerian pe un zbor și doi steward pe zboruri diferite, au fost transferate la un hotel medical. sportsin.ro


Quote
Share: