Baschet/Coronavirus: NBA – Starul LeBron James ameninţă că nu va juca fără spectatori

Baschet/Coronavirus: NBA – Starul LeBron James ameninţă că nu va juca fără spectatori

LeBron James, starul baschetului nord-american, a ameninţat că nu va intra pe parchet în cazul în conducerea NBA va decide ca meciurile să se dispute fără spectatori, ca o măsură de prevedere împotriva epidemiei de coronavirus.

Liga nord-americană de baschet a trimis în ultimele săptămâni o serie de informări francezilor din componenţa NBA, în care se evocă posibilitatea amânării meciurilor sau disputării acestora cu porţile închise, fără să furnizeze însă date precise.

Perspectiva de a evolua într-o sală cu tribune goale nu îl încântă însă deloc pe „King James”. „Să joci un meci fără fani este imposibil. Eu nu voi juca”, a declarat jucătorul lui Los Angeles Lakers, care a depăşit în weekend bariera de 34.000 de puncte înscrise în cursul carierei sale.

„Eu joc pentru fanii care sunt în tribune. Dacă ei nu vor fi acolo, eu nu voi juca. Conducătorii pot face ceea ce vor”, a mai spus LeBron James.

În Statele Unite au fost înregistrate peste 500 de cazuri de infestare cu Covid-19, în timp ce numărul deceselor a ajuns la 22, conform ultimelor date prezentate de cotidianul New York Times.
AGERPRES

Leave a Reply

Your email address will not be published.