Asociaţia jucătorilor din NBA a aprobat planul de reluare a sezonului pe 31 iulie

Asociaţia jucătorilor din NBA a aprobat planul de reluare a sezonului pe 31 iulie

Asociaţia jucătorilor din NBA a votat vineri pentru aprobarea planului de reluare a sezonului 2019/2020 din liga nord-americană de baschet începând cu data de 31 iulie şi de continuare a discuţiilor privind această temă, la o zi după ce francizele au votat de asemenea reluarea meciurilor, relatează DPA.

”Consiliul reprezentantiv al sindicatului jucătorilor (NBPA) a aprobat negocieri suplimentare cu NBA pentru planul de reluare a sezonului 2019/2020 cu un format de 22 de echipe. Mai sunt de negociat diverse detalii şi acceptarea planului necesită totuşi ca toate părţile să ajungă la o înţelegere asupra tuturor problemelor relevante pentru reluarea jocului”, se arată în comunicatul sindicatului jucătorilor din liga nord-americană de baschet.

Reprezentanţi de la aproape toate cele 30 echipe NBA au asistat la videoconferinţa care a votat în unanimitate reluarea sezonului, sub rezerva respectării unor cerinţe, care însă nu pun în pericol restartul campionatului.

NBPA, prezidată de Chris Paul, a solicitat ca numărul jucătorilor din ”bula” de la Disney să fie limitat la 1.600, cu posibilitatea ca familiile să-i însoţească pe jucători după primul tur al play-off-ului.

Joi, 29 din cele 30 de francize ale NBA a votat planul de reluare a sezonului cu un format de 22 echipe, cu data provizorie de începere vineri 31 iulie. Toate meciurile vor avea loc la Disney World, în Orlando, unde vor fi concentrate cele 22 de echipe în situl ESPN Wide World of Sports Complex, care dispune de o sală de 5.000 de locuri, HP Field House, şi mai multe hoteluri.
AGERPRES

Leave a Reply

Your email address will not be published.