Yohan Cabaye a dezvăluit că ar fi putut să joace cu Aston Villa în locul lui Newcastle

cabaye

Cabaye s-a dovedit un succes la Newcastle de când a venit de la campioana Franței Lille, dar recunoaște că viitorul lui ar fi putut sa fie altul deoarece Aston Villa insista ca jucătorul să semneze un contract cu ei.

Francezul a mărturisit că s-ar fi dus la Aston Villa dacă compatriotul său Gerard Houllier ar fi rămas la cârma echipei, dar fostul antrenor a lui Liverpool a lăsat echipa din cauza unor probleme de sănătate.

Cabaye, care a fost esențial în start-ul perfect a lui Newcastle în Premier League, a declarat că este mulțumit cu alegerea sa de a juca la Newcastle.

„Am avut ocazia să mă duc la Aston Villa. M-as fi dus dacă Gerard Houllier ar fi rămas să antreneze echipa dar având în vedere că nu a fost așa, am decis să nu mă alătur echipei. Multa lume a crezut că aș fi semnat cu Arsenal, dar eram în tratative doar cu Newcastle. Nu am fost niciodată în contact cu Arsenalul. Au cerut niște informații despre mine, dar doar atât. Singura persoana cu care vorbisem la telefon a fost Alan Pardew și mi-a plăcut ceea ce a avut de zis.

Citeste si:  Adrian Ungur în Top 100!

Daca ar fi fost doar o chestiune de bani, acum aș fi fost în Rusia și nu la Newcastle. Multă lume nu a înțeles alegerea mea dar pentru mine a fost ușor.

Dacă mă gândesc așa la campionate de fotbal, Premier League este cel mai bun din lume pentru mine și sunt fericit cu alegerea mea.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.