Victorii pe linie pentru spanioli

Astazi s-au jucat sferturile de finala ale turneelor de la Bastad si Stuttgart si surpriza sau nu, 6 spanioli s-au calificat in semifinale.

David Ferrer a intrat primul la Bastad si l-a invins repede pe uruguayanul Cuevas, 6-3 6-3. A urmat un meci intre spanioli, Tommy Robredo impotriva lui Fernando Verdasco. O mica surpriza aici, Verdasco a pierdut in doua seturi, 4-6 3-6. Principalul favorit al turneului, localnicul Robin Soderling a avut un meci infernal impotriva italianului Seppi. Acesta din urma a servit pentru meci la 6-5 in decisiv, dar suedezul a facut break, impunandu-se in tie-break. Ultimul meci al zilei se anunta ca unul facil pentru spaniolul Almagro, insa croatul Skugor a castigat primul set scor 6-4. Ibericul a revenit in urmatorul set, castigand cu acelasi scor, 6-4, pentru a castiga in decisiv cu un categoric 6-0.

Citeste si:  Dementieva a renunţat la tenis!

In cadrul turneului de la Stuttgart, Montanes a realizat surpriza impotriva favoritului 2 si totodata semifinalistului de la Roland Garros, austriacul Jurgen Melzer. Ibericul a castigat lejer, 6-4 6-1. Tot o victorie in doua seturi a reusit si Juan Carlos Ferrero impotriva neamtului Greul, scor 6-3 7-5. Ultima speranta a nemtilor, Florian Mayer avea sa intre in sfertul de finala impotriva francezului Monfils. Mayer a castigat primul set in prelungiri, 7-5, insa numarul 17 in lume s-a dovedit mai puternic si a castigat urmatoarele doua seturi 6-3 6-4. Ultimul sfert de finala i-a adus fata in fata pe spaniolul Gimeno Traver si pe suedezul Chiudinelli. O victorie facila pentru iberic, scor 6-1 6-3.

Citeste si:  Marius Copil:"Acum joc mult mai agresiv"

Leave a Reply

Your email address will not be published.