Ultim hop spre tabloul principal

Trei emisari ai României, Monica Niculescu (foto), Sorana Cîrstea şi Victor Crivoi, mai au de suţinut un singur joc pentru a ajunge pe tabloul principal al unor competiţii importante.

Victor Crivoi a câştigat astăzi meciul din turul secund al calificărilor din cadrul  turneului ATP de la Moscova, dotat cu premii de 1.080.000 de dolari. Românul s-a impus cu scorul de 6-4, 1-6, 7-6(1) cu rusul Starkov. Tot la Moscova a fost prezent şi Alexandru Luncanu, învins de un alt rus, Igor Belyaev, scor 4-6, 7-5,  6-3. Pentru a aceede pe tabloul principal, Crivoi (177 ATP) trebuie să treacă, mâine, de francezul Paul-Henri Mathieu (106 ATP).
Pe tabloul feminin de calificări de la Kremlin Cup (premii de un milion de dolari) îşi continuă cursa Monica Niculescu (78 WTA), care a învins-o pe Tatiana Poutchek (Ucraina; 378 WTA), cu un dublu 6-2. În ultimu tur, Niculescu o va înfrunta pe rusoaica Pervak (101 WTA).
Pe taboul principal al turneelor de la Moscova sunt deja prezenţi Victor Hănescu şi Alexandra Dulgheru, ultima întâlnind-o în primul tur pe Maria Kirilenko.
În fine, la Luxembourg premii de (220.000 de dolari), Sorana Cîrstea a trecut de italianca Camerin, scor 7-5, 6-3, mai având un singur hop până pe tabloul principal. În schimb, craioveanca Liana Balaci-Ungur a trebuit să se mulţumească cu turul doi al calificărilor, echivalentul a zece puncte Wta, după 2-6, 3-6, cu croata Lisjak.

Citeste si:  Serena câştigă primul turneu al anului

Leave a Reply

Your email address will not be published.