Stoke v Wolves preview

Pe Britannia Stadium sosesc „lupii” infometati, cele trei puncte puse in joc le-ar mai aduce un strop de speranta pentru lupta de evitare a retrogradarii.
Sa nu uitam ca duminica vor mai avea un meci greu cu o pretendenta la salvare si anume Birmingham, deci inca o motivatie in plus de a aduce puncte.
Stoke nu va putea conta pe atacantul Ricardo Fuller, accidentat sambata, dar managerul Tony Pulis spera sa poata conta pe imprumutatul John Carrew, care in meciul cu Villa nu era eligibil datorita apartenentei la acest club.
Pentru managerul McCarthy constituie o ingrijorare in folosirea atacantului Sylvan Ebanks-Blake, care acuza o accidentare dupa meciul cu Fulham doar medicii vor putea da verdictul utilizarii sale. Tot accidentat este si atacantul Kevin Doyle care se spera sa fie refacut pana in data de 8 mai iar singura veste mai buna pentru Wolves este recuperarea mijlocasului Stephen Hunt dupa o lunga perioada de convalescenta.
La capitolul statistici sa amintim ca Stoke a invins doar o singura data in ultimele sase meciuri directe, mai precis in august 2004. Forma actuala a gazdelor nu este prea buna au obtinut 6 puncte in ultimele 8 partide dar pe de cealalta parte Wolves are cele mai putine puncte obtinute in deplasare si anume 8 puncte in 16 partide.
Formatiile probabile:
Stoke: Begovic, Wilkinson, Huth, Shawcross, Delap, Etherington, Wilson, Whelan, Pennant, Walters, Jones.

Citeste si:  Parma este sub control chinez

Wolves: Hennessey, Stearman, Berra, Craddock, Ward, Jarvis, Henry, O’Hara, Guedioura, Milijas, Fletcher.

Leave a Reply

Your email address will not be published.