Scunthorpe v Everton preview

Pe Glanford Park soseste pentru runda a treia din FA Cup o echipa din Premier, deci sarbatoare mare pentru locuitorii micutului orasel din comitatul Lincolnshire. Micutul club este recunoscut si pentru apropierea sa fata de clubul rival "caramelelor" si anume Liverpool, sa nu uitam ca in anii 70 a dat cormoranilor o legenda si anume pe Kevin Keegan deci meciul de astazi va fi cu atat mai indarjit. The iron, cum mai este poreclit clubul, nu poate conta pe fundasul Cliff Byrne datorita unor probleme la spate. Vesti mai bune vin de la fundasul Rob jones care si-a reinceput antrenamentele dupa durerile de spate ce le-a avut in ultimul timp, dar mijlocasul Garry Thompson ar putea absenta dupa accidentarea din campionat.
De partea cealalta David Moyes nu-l va putea folosi pe fundasul Phil Jagelka, accidentat, iat Tim Cahill se afla cu nationala Australiei la Cupa Asiei.
La capitolul statistici putem observa forma slaba a gazdelor, au castigat doar trei meciuri acasa in toate competitiile din acest sezon, ultima victorie fiind din 28 august anul trecut.

Citeste si:  Man City v Liverpool preview

Leave a Reply

Your email address will not be published.