Millwall v Barnsley preview

Meciul de pe New Den aduce fata in fata doua echipe apropiate de clasament, gazdele Millwall care au 5 meciuri acasa fara infrangere si Barnsley care vin dupa o deplasare la Doncaster unde au castigat.
Managerul Kenny Jackett a reusit sa il imprumute pe tanarul fundas Craig Eastmond de la Arsenal si cu siguranta il va folosi in acest meci. Sunt unele semne de intrebare pentru Tony Craig (spate), Darren Ward (glezne) si Paul Robinson (pulpa) la fel cum sigur nou imprumutatul de la Norwich, Jens Berthel Askou are o etapa suspendare. Nu pot fi recuperati Tamika Mkandawire, un fundas de baza al echipei , si Josh McQuoid dar isi va face debutul imprumutatul Darren Purse de la Sheffield Wed.
Oaspetii l-au pierdut pe libero-ul Stephen Foster in meciul cu Doncaster dar managerul Mark Robins vrea sa-l puna la treaba pe atacantul Danny Haynes imprumutat de Bristol City pentru a face pereche cu Garry O’Conor.
La capitolul statistici sa remarcam victoriile lui Barnsley in doua din ultimele trei deplasari pe arena New Den, si ca ei au o medie de un gol in toate deplasarile din campionat.

Citeste si:  Leicester joaca fara Vardy si Mahrez la Porto

Leave a Reply

Your email address will not be published.