Messi – M-am săturat să fiu considerat responsabil pentru toate problemele Barcelonei

Messi – M-am săturat să fiu considerat responsabil pentru toate problemele Barcelonei

Lionel Messi, căpitanul echipei de fotbal FC Barcelona, s-a arătat deranjat de afirmaţiile fostului reprezentant al atacantului francez Antoine Griezmann, care l-a acuzat pe starul argentinian că a instaurat „un regim de teroare” la clubul catalan, informează EFE.

„Antoine a venit la un club cu probleme serioase, unde Messi controlează totul. Este ca un împărat, care nu a văzut cu ochi buni sosirea lui Antoine. Atitudinea sa a fost deplorabilă, iar Antoine a simţit asta… Este un regim de teroare. Fie eşti cu el, fie împotriva lui”, a comentat Eric Olhats, fostul consilier al lui Griezmann, într-un interviu acordat recent revistei France Football.

Revenit miercuri la Barcelona după evoluţiile sub culorile selecţionatei Argentinei, în preliminariile Cupei Mondiale din 2022, Lionel Messi a oferit un răspuns scurt presei spaniole, în legătură cu această polemică. „M-am săturat să fiu considerat responsabil pentru toate problemele clubului”, a spus argentinianul, fără alte comentarii.

Messi şi Griezmann (titular în meciul de marţi dintre Franţa şi Suedia) se vor prezenta joi la antrenamente sub comanda olandezului Ronald Koeman, în vederea partidei de campionat pe care FC Barcelona o va disputa pe teren propriu în acest weekend împotriva formaţiei Atletico Madrid.
AGERPRES

Leave a Reply

Your email address will not be published.