Man City v Wolves preview

Doar doua puncte despart un oras, asa ca cetatenii vor sa tina strocul aproape de United si un meci ca cel de astazi pare facil pentru Roberto Mancini. Mai exista si cuvantul razbunare pe care cetatenii il vor dupa meciul pierdut in tur scor 2-1.
Omul de 27 milioane lire sterline, Edin Dzeko, nu va fi folosit in acest meci, Roberto Mancini dorind un program mai special pentru acomodarea atacantului bosniac, dar cine stie poate fi introdus ca rezerva in acest meci. Mario Balotelli si Micah Richards sunt absenti dar se spera la intrarea lui David Silva dupa o accidentare de doua saptamani.
Wolves are deja trei jucatori apti din cei accidentati si anume Karl Henry, fundasul Jody Craddock si Steve Mouyokolo dar are suspendat pe George Elokobi (3 etape). McCarthy mai are probleme in aparare si cu accidentarea belgianului Jelle Van Damme si ar putea sa fie nevoit de a-l mai retrage putin in aparare pe mijlocasul Stephen Ward care este obisnuit cu aceste schimbari tactice.
Daca Wolves va castiga astazi acest meci ar fi prima dubla dupa sezonul 1960/61 cand a mai castigat ambele meciuri impotriva cetatenilor. Manchester City incearca astazi al patrulea meci consecutiv fara sa primeasca gol, clean sheet cum spun insularii. O statistica interesanta este cea a faulturilor in care City este fruntasa cu 297, pe de parte primul loc in liga.
Formatii probabile
Man City: Hart, Zabaleta, Kolo Toure, Kompany, Kolarov, De Jong, Yaya Toure, Barry, Johnson, Tevez, Silva.

Citeste si:  Liverpool v Fulham preview

Wolves: Hennessey, Foley, Stearman, Berra, Ward, Zubar, Henry, Jarvis, Hunt, Fletcher, Doyle.

Leave a Reply

Your email address will not be published.