Liverpool v Man City preview

Derby in cadrul etapei cu numărul 13 in Premier League, lidera la zi, Manchester City vine pe Anfield sa înfrunte o echipa în ascensiune. Liverpool nu este învinsă de şapte etape si îşi doreşte victoria precum a spus şi managerul Kenny Dalglish.
Dalglish este obişnuit să nu facă multe schimbări în echipa de start pentru o oarecare stabilitate, astfel că Stewart Downing va reintra după ce în meciul cu Chelsea a fost rezervă, el fiind utilizat în toate celelalte 11 partide. Evident absenţa de bază este Steven Gerrard, care nu este refăcut complet.
Echipa lui Mancini nu are noi accidentări, Balotelli a fost recuperat după o gripă, Gareth Barry si Samir Nasri vor reintra după ce marţi au stat pe banca de rezerve. Carlos Tevez, care este în negocieri cu AC Milan, este pus la păstrare de catre Mancini.
Pentru pariori la rubrica statistici să menţionăm că Man City nu a învins în ultimele opt excursii pe Anfield, cormoranii au marcat nouă din cele unsprezece goluri în cea de-a doua repriză. Încă un amănunt interesant atacantul Mario Balotelli a marcat 9 goluri în ultimele 10 partide.
Pentru nepariori sfatul meu este să încercaţi alternativele, jocuri poker, aparate sau chiar un poker live cu prietenii.
Formatii probabile:

Liverpool: Reina, Johnson, Agger, Skrtel, Enrique, Kuyt, Adam, Lucas, Downing, Carroll, Suarez.

Man City: Hart, Richards, Kompany, Lescott, Clichy, De Jong, Barry, Toure, Silva, Balotelli, Aguero.

Citeste si:  Man United v Benfica preview

Leave a Reply

Your email address will not be published.