Leyton Orient v Arsenal preview

Micuta suburbie est-londoneza, Leyton, este gata de sarbatoare si capacitatea de 9000 locuri va fi cu siguranta umpluta la ora meciului cand echipa de League One o va intalni pe legendara Arsenal in FA Cup.
Prioritatea lui Orient este locurile de promovare, fiind doar la 5 puncte de ultimul loc de baraj dar FA Cup este o provocare pentru orice echipa. Dealtfel Arsene Wenger afirma ca va trata acest meci ca si pe cel cu Barcelona mai ales ca Leyton a eliminat echipa precum Norwich si Swansea.
Managerul Russell Slade nu-l poate folosi pe experimantatul mijlocas Matthew Spring, fost jucator la Leeds, probleme sunt si pentru Adam Chambers, si el accidentat. Pe teren vor fi prezenti si doi ex-tunari, Ben Chorley, campion in echipa de tineret din 2000 a Arsenalului si Jason Crowe, a avut trei aparitii in echipa lui Wenger in 1999.
Arsenal nu are noi accidente in afara celor cunoscute, dar Arsene Wenger este posibil sa foloseasca sistemul rotatiei, doar Abou Diaby are de ispasit al doilea meci de suspendare din cele trei dictate de Board.
De notat ca cele doua echipe s-au mai intalnit de patru ori in FA Cup, toate meciurile castigate de tunarii din nordul londonez, ultima data 3-0 in sezonul 1977-1978.
Formatii probabile:
Leyton Orient: Jones; Omozusi, Whing, Chorley, Crowe; Cox, Dawson, Daniels, Smith; M’Poku, Revell.

Citeste si:  Clichy se desparte de City

Arsenal: Almunia; Sagna, Koscielny, Djourou, Gibbs; Rosicky, Denilson, Wilshere; Walcott, Chamakh, Bendtner.
 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.