Joey Barton, mijlocașul lui Rangers, acuzat de pariuri

Joey Barton, mijlocașul lui Rangers, acuzat de pariuri

Mijlocașul echipei scoțiene Glasgow Rangers, Joey Barton, este acuzat că a încălcat regulile jucând la pariuri sportive.

Joe Barton, 34 de ani, este acuzat de Federația Scoțiană de Fotbal că a plasat 44 de pariuri în perioada 1 iulie-15 septembrie a acestui an. Barton s-a reîntors la club în această săptămână după o suspendare de trei săptămâni dictată de club.

Jucătorul are termen până în 12 octombrie să răspundă la acuzații iar audierile vor fin în 27 octombrie. Până acum comisia disciplinară a suspendat 33 de jucători, antrenori și arbitrii pentru plasări de pariuri.

În mai, mijlocașul lui Partick Thistle, Steven Lawless, a primit o suspendare de 6 meciuri după ce a fost acuzat că a pariat 513 meciuri. Doi foști jucători de la Rangers, Steve Simonsen și Ian Black, au fost deasemenea suspendați mai multe partide pentru pariuri, în anii trecuți. 

Citeste si:  Benassi in locul lui Montolivo

Atacantul echipei Dunfermline, Michael Moffat, a fost suspendat 4 meciuri în 2014 după ce a fost prins că a pariat pe 7 meciuri, din care 6 meciuri erau ale echipei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.